Mayfair Woods

CORPORATE FACILITY

This project consisted of a five-story building that includes a three-level pre-cast parking structure with 550 stalls. Green features that were used to achieve LEED Silver certification include bicycle storage and changing rooms, parking for low-emissions vehicles, waterless urinals, fuel efficient vehicles, bioswale systems, low-power density lighting, high-efficiency HVAC equipment and exterior window upgrades for a better U-value. During construction, CG Schmidt used low-emitting materials, as well as recycled and regional materials. Tenants include Saputo Cheese, CoreLogic, Managed Health, and Advicent

ARCHITECT
Plunkett Raysich Architects

 

PROJECT TYPE
New Construction

 

LEED CERTIFICATION
LEED Silver
OWNER & DEVELOPER
Irgens

 

SIZE
170,000 sq.ft.
Related Projects